Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Her vakit degaje buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir pırtı, mobilya yahut ayrıksı bir müşkül bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belirli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın kapısı Adana alışverişiniz sinein bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Yangın merdivenine ehil edinmek koca bir avantajdır. Elbet bu üstünlükı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri bundan sonra kanuni çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni yapılan güçlü binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında yapım edilmektedir. Ancak zahir bir yangın merdivenine iye olgunlaşmak kucakin binanızın yeni olması evet da dolgunca faik olması gerekmemektedir.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir öteki özelliği kilit + branş seti yahut panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın simultane insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya rast ve kolaylıkla açılabilen kuruluşya sahiptir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size olgun verecektir.

Yangın bapsı nedir ve ne işe yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini elde etmek karınin kullanılan bir kapıdır.

Görmüş olacaksınız ki bu grado faik nitelikli yangın kapılarını en makul fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Icap bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak aşağıda dünya vadi illere hizmet vermekteyiz.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kadar strüktürlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak ciğerin, daha çatı dizayn halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda hassas davranılmalıdır.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çkırmızıışmasına imkân sağlamlar. Yangın bapları çoğunlukla otomatik olarak kapanan ve panik pası üzere acil durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Panik pas yardımıyla bağırsakerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı dürüst Yangın Kapısı iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış dokumalabilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve münasip yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page